Servicii Oferite la TheGentleCure.com :

Tratament Homeopat - lucreaza pe principiul ca un remediu care produce anumite simptome la o persoana sanatoasa va vindeca aceleasi simptome cand sunt manifestate la o persoana bolnava. Remediile homeopate sunt derivate din surse vegetale, animale si minerale. Utilizand un process numit potentizare, substanta originala trece printr-o serie de dilutii si agitari, reducand efectele negative ale substantei crude si crescand potenta vindecatoare a produsului resultat.

Homeopatia are o abordare generala si integrala a bolii si considera ca orice boala afecteaza organismul pe de-a-ntregul si nu strict local. Adreseaza cauza bolii si intareste intregul organism si stimuleaza systemul imunitar pentru a fi capabil a eradica boala.
Cost

Meridian Tapping Technique (MTT) sau Emotional Freedom Technique (EFT) este o tehnica psihologica de apasare si stimulare a unor puncte specifice, cu scopul de a optimiza sanatatea emotionala. Implica stimularea cu varful degetelor a anumitor meridiane de acupunctura, in timp ce pacientul se concentreaza pe o problema specifica, utilizand afirmatii pozitive. Experientele negative de natura emotionala blocheaza fluxul energetic care circula prin corpul nostru. Aceste blocaje in fluxul nostru energetic, in timp, creaza modificari fizice sau boli. Aplicata corect, EFT elimina rapid aceste blocaje si foarte des problema fizica dispare.
Aceasta metoda este foarte usor de folosit si vei invata cum sa o aplici atunci cand intalnesti evenimente emotionale in viata.
Cost: 1 hour session - $60

MRS2000+ designo -  ofera tratament integral si preventiv in protejarea si mentinerea unei sanatati optime. Ajuta la recuperarea energiei pierdute si restabileste rezonanta energetica celulara la o stare de vibratie normala, sanatoasa.  Ca rezultat, intreaga activitate metabolica celulara este stimulata, permeabilitatea membranei celulare este crescuta, celule sanguine sunt regenerate si circulatia este imbunatatita, absorbtia de oxigen este mai crescuta, sistemul imunitar este intarit, vitaminele, mineralele si medicamentele sunt mai bine absorbite, sistemul respirator devine mai eficient, sistemul nervous mai relaxat, structura osoasa mai densa si multe alte beneficii.
Cost pe sedinta: 1/2 hour - $30         1 hour - $45
Inchirierea aparatului pe o saptamana - $130
Buy a unit

.


Copyright © thegentlecure.com  - 2008. All rights reserved.           Disclaimer