Aceasta pagina intentioneaza a fi un “Centru de Studiu” care sa va ajute sa acumulati cunostinte despre Homeopatie si sa aflati istoria ei prin “Homeopatia - La Concret” si “Intrebari si Raspunsuri”.

Deasemenea va sfatuiesc sa va informati si sa va luati responsabilitatea sanatatii in mainile d-vs, printr-o viata echilibrata si ingrijire adecvata a sanatatii. Homeopatia nu este un substituent pentru o alimentatie sanatoasa, exercitiu fizic, relatii emotionale sanatoase, conditii de viata si munca adecvate, chiar daca Homeopatia are o capacitate uimitoare de restaurare a sanatatii. Cateodata, efectul bun al Homeopatiei poate fi anulat sau foarte mult atenuat, daca acesti factori de stres continua fara a incerca sa-i eliminam. Fiecare trebuie sa fie activ implicat in mentinerea unei bune sanatati si sa incercam sa evitam, atat cat e posibil, factorii care ne submineaza sanatatea.

Cititi despre Homeopatie, documentati-va si actionati in consecinta. Un loc bun, pentru vorbitorii de engleza, unde puteti sa cumparati carti despre Homeopatie la un pret bun este:

www.minimum.com  si va recomand urmatoarele carti, care sunt usor de citit si pe intelesul tuturor :
Homeopathy - Beyond Flat Earth Medicine, by Timothy R.Dooley
Discovering Homeopathy, by Dana Ullman
The People’s Repertory, by Luc de Schepper
Human Condition Critical, by Luc de Schepper

http://www.hpathy.com - Homeopathy for Everyone! - forum, carti, discutii, articole
http://www.homeoint.org/english/index.htm - carti gratuite in format electronic despre Homepatie, articole interesante despre istoria homeopatiei si viata lui Hahnemann.

Pentru vorbitorii de romana puteti sa gasiti AICI o carte despre Homeopatie, care poate sa fie inceputul incursiunii d-vs in lumea Homeopatiei.
 

Video presentation by a MD
Autism and Homeopathy - video

The Homeopathy Test BBC 1/5
The Homeopathy Test BBC 2/5
The Homeopathy Test BBC 3/5
The Homeopathy Test BBC 4/5
The Homeopathy Test BBC 5/5    Comentariul meu la acest video: “Daca reflectam putin asupra stiintei si evolutiei ei, putem logic sa ajungem la concluzia ca stiinta poate sa nu aiba raspunsul final! Progresul stiintific a aparut printr-un proces succesiv de anulari si, la orice moment, fiecare declaratie stiintifica este limitata de technologia curenta. Ce este clar si unanim aprobat astazi, si probat de technologia de azi, maine poate fi anulat de o noua descoperire. S-a intamplat de atatea ori de-alungul istoriei!”  

Luati medicatie? Verificati ce luati, aici: Drugs.com and Rxlist.com


Cititi deasemenea sectiunea noastra de Articles, by Livia Tiba.
 


Copyright © thegentlecure.com  - 2011. All rights reserved.           Disclaimer